ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS

~ hírlevél küldéséhez ~

weboldalon történő elhelyezés céljából

 

 

Alulírott, …………………………………….. (e-mail cím: …………………………………..) ezúton akként

 

nyilatkozom,

 

hogy fenti adataim megadásával kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a KISFAT Kft. (Cg.01-09-923862, székhelye: 1101 Budapest, Hungária krt. 5-7. XI. ép. 2. em. 11.) a célzott reklámcélú anyagok (hírlevél) részemre történő küldése során megadott személyes adataimat kezelje.

 

Tájékoztatást kaptam továbbá arról, hogy lehetőségem van a rólam kezelt adatokkal kapcsolatos álláspontom kifejtésére és jelen hozzájárulásom visszavonására.

 

Tudomásom van arról, hogy a célzott reklámcélú anyagok küldésével összefüggésbe hozható adataimra vonatkozóan a KISFAT Kft. részéről a célzott reklámcélú anyagok küldésében résztvevő munkavállalókat titoktartási kötelezettség terheli.

 

Tudomásom van továbbá arról, hogy az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról és jogorvoslati lehetőségeimről a http://www.exclusivegroup.hu/információk/adatvédelmi_nyilatkozat menüpont alatt részletesen tájékozódhatok.

 

Hozzájárulásomat a jogszabályok szerinti adatkezeléshez ennek tudatában, önként adom meg.

 

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalunkon sütiket használunk a jobb működésért.
Nem fogadom el
Rendben
Beállításodat mentettük